Kendi dünyanızı kodlayın.

Sıkça Sorulan Sorular

1- Kursunuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı mıdır? Verilen sertifikalar Milli Eğitim Bakanlığı onaylı mıdır?
Cevap : Antalya Başaran Eğitim Kurumları 2000 yılından bu yana 84 ayrı kurs programı ile Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak 17 yıldır hizmet vermektedir. Bütün kurs programlarımız Milli Eğitim Bakanlığı onaylıdır.
2- Sertifikaların geçerlilik düzeyi nedir?
Cevap : Sertifikanız Türkiye'de ve uluslararası düzeyde Kamu ve Özel sektörlere yapılan tüm iş başvurularında kullanabileceğiniz bilginizi ispatlayan bir belge niteliğine sahiptir.
3- Kayıt için gerekli olan evraklar nelerdir?
Cevap : Kursumuza kayıt olmak için Nüfus Cüzdanı, Öğrenim Belgesi ve 4 adet vesikalık resim gereklidir
4- Öğretmenlerinizin deneyimi ve eğitim düzeyleri nelerdir?
Cevap : Tüm öğretmenlerimiz kurumumuz bünyesinde kadrolu olarak görev yapmaktadır. Her biri kendi alanında uzman, öğretmenlik pedagojisine sahip olup alanı ile ilgili lisans eğitimini almış öğretmenlerdir.
5- Her sınıf kaç öğrenciden oluşmaktadır?
Cevap : Sınıflarımız 12 kişiliktir
6- Eğitim kalitenizi görmek için ne yapabilirim?
Cevap : Kayıt yaptırdığınız ya da yaptırmayı düşündüğünüz bölümün o anda devam eden ders gün ve saatlerini öğrenerek misafir öğrenci olarak hiçbir ücret ödemeden kesin kararınızı verene kadar derse katılabilirsiniz. Böylece hem ders ortamını ve ders öğretmenini görmüş olur hem de ders alan öğrenciler ile fikir alışverişi yapabilirsiniz
7- Kursa devam mecburiyeti var mıdır?
Cevap : Katıldığınız kurstan olumlu bir sonuç alınabilmesi için derslere %90 devam zorunluluğu bulunmaktadır.
8- Mazeretli olarak derse gelemediğim durumlarda kaçırdığım dersleri nasıl telafi edebilim?
Cevap : Her kursiyerimizin 1 defalığına mahsus olmak üzere kaçırdığı dersi telafi hakkı vardır. Telafi dersi normal dersi saatleri dışında, ders öğretmeninin de uygun olduğu bir saatte yapılır.
9- Ders saatleri dışında sınıflarda serbest çalışma yapılabilir mi?
Cevap : Tüm kursiyerlerimiz uygulama dersliğinin uygun olduğu tüm saatlerde sınırsız uygulama yapabilirler.
10- Kurs ücretini ödeme şekilleri nelerdir?
Cevap : Kurs ücretinizi elden taksitler halinde, kredi kartı ile ya da peşin olarak yapabilirsiniz
11- Engelliler, şehit ve gazi çocukları için herhangi bir indirim var mıdır?
Cevap : Bu gruba girenler için kurs ücreti üzerinden %10 indirim uygulanır
12- Ders notları ve program kurulum cd'lerinin ücretleri ne kadardır?
Cevap : Ders notları ve program kurulum cd'leri ücretsizdir.
13- Kurs bittikten sonra iş ve meslek danışmanlığı ile ilgili hizmet veriyor musunuz?
Cevap : Kurumumuz tarafından tüm kursiyerlerimize kurs başladığı andan itibaren iş ve meslek danışmanlığı hizmeti verilmektedir. Bu hizmetler CV hazırlama, mülakat teknikleri gibi eğitimlerdir. Kursiyerimizin kurs boyunca göstereceği başarıyı da göz önüne alarak bizden eleman talep eden firmalara kursiyerlerimizi yönlendirmeye yardımcı olmaktayız.
14- Sınavlardaki başarı oranınız nedir?
Cevap : Antalya'da sınava en çok öğrenci sokan kurs olmamızın bir nedeni de sınavlardaki başarımızdır. Bu başarı oranı %95'tir. Kalan %5'lik kısmı ise derse düzenli bir şekilde devam edemeyenler oluşturmaktadır.
15- Sınavdan kalırsam tekrar derslere gelebilir miyim?
Cevap : Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği gereği bir kursiyerin toplam 5 sınav hakkı bulunmaktadır. Sınavdan kalan bir kursiyer sınavı geçene kadar o alanla ilgili derslere fazladan herhangi bir kurs ücreti ödemeden katılma hakkına sahiptir.
16- Sınavı kazandıktan sonra sertifikamı ne zaman alabilirim?
Cevap : Sertifikanızı sınav tarihinden itibaren 15 gün sonra kursumuzdan alabilirsiniz.

© 2018, Başaran Bilişim Akademisi. Tüm Hakları Saklıdır.